Sylwester w Palmiarni w Zielonej Górze

Bilety na koncert Sylwester w Palmiarni w Zielonej Górze - 31-12-2017

Koncert Sylwester w Palmiarni w Zielonej Górze

różni wykonawcy

31.12.2017 20:00

Zielona Góra(Lubuskie) - Palmiarnia


Największa Restauracja w Mieście zaprasza na wyjątkową noc pod Palmami.
Jedyna taka egzotyczna noc! Zapewniamy wspaniałą zabawę taneczną z zespołem „ALEX” oraz DJ „BAND”, którzy naprzemiennie umilą Państwu ten magiczny czas.
Rozpoczęcie zabawy - godzina 20:00, koniec - godzina 3:00.
Cena zaproszenia:
750,00 zł za parę - do końca listopada
790,00 zł za parę - od 1 grudnia
 
Podczas Balu wiele atrakcji, nie tylko kulinarnych
 
Menu:
Kolacja zasiadana
Przystawka – Sałatka z bakaliami i kozim serem
Zupa – Krem z czerwonej dyni z płatkami migdałowymi
Danie główne – Kurczak Wellington z sosem serowym podany na groszku strączkowym i marchewce
 
Przekąski na zimno /stół szwedzki/:
Rolada z boczku wędzonego z nadzieniem jajecznym
Polędwiczki wieprzowe faszerowane śliwką
Pasztet staropolski z wędzoną śliwką i żurawiną
Bankietowy befsztyk tatarski na marynatach i siekanej cebuli z 1 jajkiem
Carpaccio wołowe
Roladka z indyka nadziewana szpinakiem
Galaretka z kurczaka z warzywami
Koktajl z indyka z dipem z białego pieprzu 
Carpaccio z łososia wędzonego na mieszance sałat
Roladki z pstrąga w galarecie
Śledź w śliwce kalifornijskiej i whiskey
Rolmopsy śledziowe
Krewetki tygrysie w cieście filo
Sałatka grecka z fetą i oliwkami
Sałatka z dorszem na parze
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka farfalle
Deski serów (sery od Lubuskich producentów)
Stół staropolski (wędliny od Lubuskich producentów wędlin)
 
Dodatki:
Bułeczki
Pieczywo mieszane
Masło
Dipy do mięs

Desery:
Ciasto jagodowo-twarożkowe
Kremówka kokosowa
Sernik wiedeński
Ciasto wiśniowe
Mus Panacotta
Mus truskawkowy z bitą śmietaną
Mus owocowy z bitą śmietaną i owocami leśnymi
 
Dania gorące w trakcie wieczoru:
Flaczki wołowe
Rubinowy Barszcz z krokietem
Udka faszerowane warzywami w sosie śmietanowo-ziołowym
Golonka pieczona w warzywach
Karczek wołowy duszony w czerwonym winie z warzywami i pampuchem
Norweski filet z łososia otulony bekonem
 
Atrakcja kulinarna wieczoru:
Jeleń pieczony w całości w piecu chlebowym
Napoje ciepłe i zimne bez ograniczenia. W cenie na parę 0,5l wódki oraz lampka szampana.

Dodatkowe informacje:
www.palmiarnia.net.pl
biuro@palmiarnia.zgora.pl
tel. kontaktowy 068 478 45 50/51
 



Powiązane