Sylwester w Palmiarni w Zielonej Górze

Bilety na koncert Sylwester w Palmiarni w Zielonej Górze - 31-12-2018

Koncert Sylwester w Palmiarni w Zielonej Górze

różni wykonawcy

31.12.2018 20:00

Zielona Góra(Lubuskie) - Palmiarnia


Największa Restauracja w Mieście zaprasza na wyjątkową noc pod Palmami. Jedyna taka egzotyczna noc! Wspaniałą zabawę taneczną zapewni Państwu zespół „ALEX”.
Rozpoczęcie zabawy - godzina 20:00, koniec - godzina 3:00.

Cena zaproszenia:
830,00 zł za parę - do końca listopada
890,00 zł za parę - od 1 grudnia
 
Podczas Balu czekać będzie na Państwa wiele atrakcji - nie tylko kulinarnych!

MENU:
KOLACJA ZASIADANA

Przystawka – Tropikalna sałatka z awokado i krewetkami
Zupa – Krem z batatów z marynowanym imbirem i chipsem z jarmużu
Danie główne – Kukurydziany kurczak supreme podany na puree z zielonego groszku z drożdżowym pampuchem
i kawowym sosem barbecue
 
PRZEKĄSKI NA ZIMNO /STÓŁ SZWEDZKI
Rolada z boczku wędzonego z pikantnym nadzieniem paprykowym
Polędwiczki faszerowane kaparami duszone w brandy
Schab nadziewany śliwką i morelą
Zapiekane pasztety smakowe
Bankietowy befsztyk tatarski na marynatach i siekanej cebuli z jajkiem
Carpaccio wołowe
Roladka z indyka nadziewana pieczarkami
Galaretka z kurczaka z warzywami
Koktajl z indyka z dipem z białego pieprzu 
Carpaccio z łososia wędzonego na mieszance sałat
Łosoś faszerowany podany w całości
Węgorz wędzony na mieszance sałat
Lubuski pstrąg wędzony na mieszance sałat
Roladki z pstrąga w galarecie
Śledź w śliwce kalifornijskiej i whiskey
Krewetki tygrysie w cieście filo
Sałatka grecka z fetą i oliwkami
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Carpacio z buraka marynowanego w winie z karmelizowanymi orzechami i serem feta
Deski serów (sery od Lubuskich producentów)
Stół staropolski (wędliny od Lubuskich producentów wędlin)
 
DODATKI
Bułeczki
Pieczywo mieszane
Masło
Dipy do mięs

DESERY
Ciasto Jagodowo-twarożkowe
Ciasto W-Z
Ciasto Kawowe
Ciasto Tiramisu
Ciasto Malinowe
Mus Panacotta
Mus truskawkowy z bitą śmietaną
Mus owocowy z bitą śmietaną i owocami leśnymi
Słodkie kule sylwestrowe
 
DANIA GORĄCE W TRAKCIE WIECZORU
Aromatyczne flaczki z boczniaków
Rubinowy Barszcz z krokietem
Udka faszerowane warzywami w sosie śmietanowo-ziołowym
Golonka pieczona w warzywach
Zapiekany gulasz z dziczyzny duszony w winie z dodatkiem borowikowego gnocchi i sałatką z buraczków
Stek z Miecznika podany na duecie kasz z karmelizowanymi orzechami
 
ATRAKCJA KULINARNA WIECZORU
Cielak pieczony w całości w piecu chlebowym
 
NAPOJE
Napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń
W cenie 0,5l wódki na parę oraz lampka szampana o północy.

Dodatkowe informacje:
www.palmiarnia.net.pl
biuro@palmiarnia.zgora.pl
tel. kontaktowy 068 478 45 50/51



Powiązane