JOE STONE (Spinnin`Records) Zakonczenie karnawału w Gdyni

Bilety na koncert JOE STONE (Spinnin`Records) Zakonczenie karnawału w Gdyni - 22-02-2020

Koncert JOE STONE (Spinnin`Records) Zakonczenie karnawału w Gdyni

Lone , Joe Stone , Phil Novy

22.02.2020 21:00

Gdynia(Pomorskie) - Nowy Harem Club


Z wielką radością przedstawiamy kolejną gwiazdę #NHGdynia. Tym razem czas na artystę młodego pokolenia, który pnie się w światowych rankingach. Przedstawiciel sceny house i wytwórni Spinnin' Records - Joe Stone. Jego produkcje rozgrzewają parkiety największych klubów świata, a remixy dla takich gwiazd jak Kylie Minogue, Davida Guetty, EDX`a stały się klubowymi przebojami radiowymi. Jesteśmy przekonani, że to będzie wyjątkowe podsumowanie karnawału 2020.

Dyskografia:

2015: The Party (This Is How We Do It) (feat. Montell Jordan) [Spinnin' Records]
2015: The Party (Firebeatz Remix) [Spinnin' Remixes]
2015: Freak (And You Know It) (with Daser) [Spinnin' Records]
2016: Man Enough (with Ferreck Dawn) [Spinnin' Records]
2016: Sublime (with Ferreck Dawn) [Spinnin' Records]
2017: Make Love [Spinnin' Deep]
2017: Let's Go Together [Spinnin' Records]
2018: Is It Really Love (vs. Cr3on) [Spinnin' Records]
2018: Keep This Fire Burning (with Bolier) [Spinnin' Records]
2018: Loaded Gun (with Monn) [Spinnin' Records]
2019: Bug A Boo [Spinnin' Records]

Remixes:

2015: Kris Kross Amsterdam & CHOCO - Until The Morning (Joe Stone Remix) [Spinnin' Remixes]
2015: Matrix & Futurebound, V. Bozeman - Happy Alone (Joe Stone Remix) [Parlophone UK]
2015: Felix Jaehn, Linying, Lost Frequencies - Eagle Eyes (Joe Stone Remix) [Spinnin' Remixes]
2016: R3hab & Quintino - Freak (Joe Stone Remix) [Spinnin' Remixes]
2016: EDX, Mingue - Missing (Joe Stone Remix) [Spinnin' Remixes]
2016: Lee Cabrera - Shake It (Move A Little Closer) (Joe Stone Remix) [Spinnin' Remixes]
2017: Olav Basoski, Spyder - Waterman 2017 (Joe Stone Remix) [Spinnin' Remixes]
2017: David Guetta, Afrojack, Charli XCX, French Montana - Dirty Sexy Money (Joe Stone Remix) [What A Music]
2018: Sam Feldt, Sam Martin - Carry Me Home (Joe Stone Remix) [Spinnin' Remixes]
2018: Dastic - Let Me Love You (Joe Stone Remix) [Spinnin' Remixes]
2018: Kylie Minogue - Stop Me from Falling (Joe Stone Remix) [BMG]
2018: Carl Kennedy, Maiko Spencer - The Love You Bring Me (Joe Stone Remix) [Spinnin' Remixes]
2019: Brooks featuring Zoë Moss - Limbo (Joe Stone Remix)

Muzyka:

Joe Stone
Support:
Lone
PHIL NOVY

Wstęp płatny:

- standardowy bilet wstępu 30 zł (w dniu imprezy)
przedsprzedaż start 10.02.2020 godzina 20.00
cena biletów w przedsprzedaży 20 zł

*Wstęp "21+", w razie wątpliwości selekcjoner ma prawo poprosić o dokument potwierdzający wiek.
** Strój wieczorowy, modny, klubowy, niekoniecznie galowy, zdecydowanie nie sportowy. Wyglądaj dobrze, czuj się komfortowo, spraw by inni mieli co podziwiać!