KLIMAT | MONKEY SAFARI | LULU MALINA | SIMA w Warszawie

Bilety na koncert KLIMAT | MONKEY SAFARI | LULU MALINA | SIMA w Warszawie - 18-11-2023

Koncert KLIMAT | MONKEY SAFARI | LULU MALINA | SIMA w Warszawie

Monkey Safari , Sima , Lulu Malina

18.11.2023 23:00

Warszawa(Mazowieckie) - Niebo


// NEW ELECTRONIC SERIES //

Wydarzenie powstało we współpracy z marką Monkey Shoulder.
Plemienne tańce przy muzyce melodic techno / progressive house pod dowodzeniem europejskiego headlinera, Monkey Safari i rezydentki Piekła nad Niebem, LuLu Maliny. Noc dla Nas. Dla Matki Ziemi.
Sven i Lars, dwaj bracia, którzy połączyli siły, aby stworzyć Monkey Safari. Kto by pomyślał, że uroczystość rodzinna może stać się kolejną wielką imprezą na scenie muzyki elektronicznej? Ale właśnie to zrobili oboje – i to w wielkim stylu. Bracia stworzyli dźwięk, który w ciągu kilku sekund podpali parkiety i nie weźmie jeńców.

Dzięki chwytliwym utworom, takim jak „Hi Life”, „Cranes” i „Walls”, nie tylko podbili serca mas, ale także przyciągnęli uwagę takich gwiazd branży, jak John Digweed, Kölsch, Guy Gerber i Josh Wink. Podobno robiły takie wrażenie, że nawet duży Moby postanowił się nimi pobawić – a może było odwrotnie?

✹ MONKEY SAFARI
https://soundcloud.com/monkeysafari

✹ LULU MALINA
https://soundcloud.com/lulumalina/fusion-2022

✹ SIMA
https://soundcloud.com/rksima

Scenografia made by Glitter Confusion wciągnie Was w klimat i sprawi, że ta noc stanie się niezapomnianym przeżyciem, które będziesz chciał/chciała powtórzyć.
Podczas cyklu wspieramy fundacje walczące z ociepleniem klimatu, aby chronić dzikie piękno naszej planety. Każdy taniec ma znaczenie dla przyszłości naszej planety.

Piekło nad Niebem:
FALLEN : BRITTA ARNOLD (KATERBLAU / BERLIN)
SASSAFRAS TREE

TAX NIEBO: 60 PLN
LISTA HALF PRICE: 30 PLN do 24:00

21+

rezerwacje@klubniebo.pl

door selection
Powered by Monkey Shoulder – to triple (blended) malt, bez bagażu tradycji i nadmiernego sztywniactwa. Jego bogatym smakiem i aromatem można się delektować z dodatkiem wody lub lodu. Zachęcamy jednak do łamania skostniałych konwenansów i cieszenia się jego subtelnym smakiem w koktajlach.